Om oss​

Vi är Ellénius Buss

Hos Ellénius Buss kan ni förvänta er kvalitet i alla led. Med en stor och modern bussflotta, som är ledande inom branschen gällande miljö och säkerhet, kan vi hantera både små och stora uppdrag.

Anpassade busstransporter med erfarenhet

Genom personligt engagemang, flexibilitet och kunskap erbjuder vi busstransporter helt anpassade till era önskemål. Vi är ett familjeföretag i andra generationen som under mer än tre decennier har levererat busstransporter till tusentals företag, organisationer och föreningar. Erfarenheten har lärt oss att alla kunder har olika behov – och hur vi ska göra för att leverera vid varje unikt tillfälle.

Samarbete med researrangörer och byråer

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Personlig service i stort och smått

Ellénius Buss är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Lång tradition av service och kvalitet

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Se vår brandingfilm

Hos Ellénius Buss kan ni förvänta er kvalitet i alla led. Med en stor och modern bussflotta, som är ledande inom branschen gällande miljö och säkerhet, kan vi hantera både små och stora uppdrag.

Ellénius Buss & Axelssons

Ellénius Buss och Axelssons Turisttrafik gick år 2020 samman i ett gemensamt bolag, NT Logistic Holding AB som ägs till lika delar av båda bolagen. Syftet med sammanslagningen var att skapa en starkare och mer konkurrenskraftig aktör på marknaden för buss- och transporttjänster. Genom att kombinera resurser och kompetens från de två bolagen, kan NT Logistic Holding AB erbjuda ett bredare utbud av tjänster och stärka närvaron i regionen.

Som koncern kan vi tillsammans erbjuda:

  • Fordonsflotta bestående av mer än 120 moderna fordon
  • Team av över 200 dedikerade förare, inklusive deltidspersonal
  • Ferdia
  • Ett omfattande nätverk av samarbetspartners inom företag, evenemang och relaterade sektorer
  • Täcker hela Mellansverige
  • Kör i hela Sverige och Europa
  • Kör i Norge hela sommaren
  • BIVAB & GPN

Global Passenger Network – GPN

Global Passenger Network – GPN – är ett globalt samarbete bland de främsta bussbolagen i världen. Nätverket har idag medlemmar i över 40 länder. Axelssons och Ellénius representerar GPN i Sverige och samarbetar med alla medlemmar i nätverket. En stor fördel för dig som kund är att du kan få samma höga service utomlands som du är van vid hemma i Sverige. GPN – Global Passenger Network har höga krav på sina medlemmar vilket gör att ni garanterat får en bra resa även utomlands då alla inblandade är professionella. Global Passenger Network – gör busstransport enklare!

Låt oss köra er!

Vi hittar den mest tids- och kostnadseffektiva lösningen för din grupp, förening, skola eller företag. Kontakta oss med din förfrågan idag!