Airport transfer

Boka Airport transfer med Ellénius Buss

Ellénius Buss är er pålitliga partner för punktliga och bekväma airport transfers dygnet runt till och från Arlanda, Skavsta och Västerås. Oavsett om ni är en stor grupp eller ett mindre sällskap kan ni lita på oss för att leverera en smidig och pålitlig transportlösning.

Rymligt bagageutrymme för allt ditt bagage

Vi förstår vikten av att starta er resa på bästa sätt och våra bussar är utrustade med tillräckligt med bagageutrymme för att rymma allt bagage. Ni kan vara säkra på att ni kommer att ha tillräckligt med utrymme för att resa bekvämt och att era tillhörigheter kommer att vara trygga under hela resan.

En smidig resa till Arlanda Flygplats

Arlanda flygplats är belägen cirka 4,2 mil utanför Stockholm city, och med våra airport transfers kan ni vara trygga i vetskapen om att ni kommer fram i tid och på ett säkert sätt.

Boka din resa idag med Ellénius Buss

Kontakta oss idag för att boka er airport transfer och låt oss ta hand om er resa till och från flygplatsen.

Boka Airport transfer till och från flygplatsen.

Professionella chaufförer för din trygghet

Våra erfarna chaufförer är väl bekanta med vägarna och tar de bästa rutterna för att undvika trafik och förseningar. Vi sätter punktlighet och säkerhet högt och vår personal gör allt för att se till att ni når ert resmål i tid och med minimal stress.

Miljövänliga resor med Ellénius Buss

När ni väljer att boka en airport transfer med oss kan ni vara stolta över att ni bidrar till en miljövänlig resa. Att ta en egen buss är ett av de mest miljövänliga alternativen för gruppresor till och från flygplatsen. Istället för att varje individ tar en separat bil kan ni resa tillsammans i en enda buss, vilket minskar den totala koldioxidutsläppet och har en positiv inverkan på miljön.

Extra tilläggstjänster för din kompletta resupplevelse

Utöver våra airport transfers kan vi också erbjuda extra tilläggstjänster för att göra er resa ännu mer komplett. Om ni behöver transport under er vistelse kan vi hjälpa er att arrangera sightseeingturer eller utflykter till olika platser. Vi kan även erbjuda specialanpassade cateringalternativ ombord på bussen för att tillgodose era behov och önskemål.

En bekväm resa från start till mål

Vårt fokus ligger alltid på att erbjuda er en trevlig och bekväm resa. Våra bussar är väl underhållna och erbjuder moderna bekvämligheter för att säkerställa er komfort under hela resan.

Uppkopplad ombord med vårt WiFi

Ni kan koppla av och njuta av resan medan ni är uppkopplade med vårt WiFi-erbjudande ombord.

Rymliga bussar

I våra rymliga bussar har vi gott om bagageutrymme för att passa alla sällskap och behov.

Dygnet runt service

Vi erbjuder airport transfer till och från Arlanda, Skavsta och Västerås under dygnets alla timmar.

Punktlighet i fokus

Vi värdesätter våra kunders tid och ser till att avgångar och ankomster sker enligt planering så att allt flyter smidigt.

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Ellénius Buss är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på +46 (0)8 591 421 21 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Ska ni ut och resa?
Boka Ellénius Buss

Genom personligt engagemang, flexibilitet och kunskap erbjuder vi busstransporter helt anpassade efter era önskemål.