Global Passenger Network

Stolta medlemmar i GPN

Som en del av det globala nätverket Global Passenger Network (GPN) är Ellénius Buss stolta över att representera GPN tillsammans med Axelssons Buss i Sverige. GPN är en sammanslutning av några av världens främsta bussbolag, och dess syfte är att säkerställa att kunderna får samma höga servicenivå oavsett var de befinner sig i världen.

Genom personligt engagemang, flexibilitet och kunskap erbjuder
vi busstransporter helt anpassade till era önskemål

Stränga krav säkerställer kvalitet och säkerhet

Att vara en del av GPN innebär att vi uppfyller de stränga krav som nätverket ställer på sina medlemmar. Endast professionella aktörer som kan garantera kvalitet, säkerhet och pålitlighet får vara en del av GPN. Genom att anlita oss på Ellénius Buss kan ni vara säkra på att ni får en högklassig service och en smidig transportupplevelse, vare sig ni reser inom Sverige eller till andra delar av världen.

GPN’s globala räckvidd och fördelar

Det som gör GPN så unikt är dess omfattande globala närvaro. Genom nätverket har vi etablerade kontakter med pålitliga och kvalitetsorienterade transportbolag i över 40 länder runt om i världen. Detta innebär att oavsett vilket land eller vilken destination ni planerar att besöka, kan vi hjälpa er att ordna en pålitlig och professionell transportlösning på plats. Ni kan lita på att vi har tillgång till ett brett utbud av högkvalitativa bussar och erfarna chaufförer som kan leverera den service ni förväntar er.

En enhetlig servicestandard på global nivå

För företag, grupper eller föreningar som genomför internationella resor är det av största vikt att ha en pålitlig och samordnad transportlösning. Genom att samarbeta med oss och vara en del av GPN kan ni vara trygga i vetskapen om att vi kan hantera era transportbehov över hela världen. Vi arbetar nära med våra GPN-partners för att säkerställa sömlösa övergångar, punktliga ankomster och en enhetlig servicestandard oavsett var ni befinner er.

Skräddarsydda helhetslösningar för din resa

Förutom att erbjuda er en global transportlösning kan vi även hjälpa er med andra aspekter av er resa. Vårt erfarna team kan bistå er med logistikplanering, arrangemang av sightseeingturer, och bokning av boende och evenemangsupplevelser. Genom att utnyttja våra internationella kontakter och kunskap kan vi skräddarsy en helhetslösning som uppfyller era specifika behov och önskemål.

Ditt förtroende, vår prioritet

Ni kan lita på vår professionalism, pålitlighet och dedikation till att leverera en förstklassig service oavsett om ni reser inom Sverige eller till andra delar av världen. Kontakta oss idag för att diskutera era internationella transportbehov och låt oss vara er pålitliga partner för en smidig och säker resa globalt.

Vi skapar mervärde

Genom ett tidigt engagemang i bokningsprocessen skapar vi mervärde för er. Utnyttja gärna vår erfarenhet från start!

Mer än en buss

Vi hjälper dagligen våra kunder med branding, catering och andra önskemål för en lyckad dag. Vad sägs om att starta dagen med ett frukostmöte ombord?

Personal som kan mer

Med erfarenhet, kunskap och personligt engagemang får ni hjälpen ni behöver för en helt friktionsfri resa.

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Ellénius Buss är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på +46 (0)8 591 421 21 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Ska ni ut och resa?
Boka Ellénius Buss

Genom personligt engagemang, flexibilitet och kunskap erbjuder vi busstransporter helt anpassade efter era önskemål.