Busstransporter för idrottsföreningar och skolor​

Busstransporter för idrottsföreningar

Vi på Ellénius Buss förstår vikten av att idrottsföreningar har tillgång till pålitliga och förmånliga transportlösningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda fördelaktiga föreningsavtal för resor, och har haft förtroendet från föreningar i över 30 år. Oavsett om det handlar om mindre föreningsaktiviteter eller större turneringar, kan ni lita på oss för att leverera pålitliga och professionella transporttjänster.

Anpassade transportlösningar för evenemang

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för idrottsföreningar, inklusive incoming-tjänster vid större turneringar. Vårt erfarna team kan hjälpa till med att planera och genomföra smidiga shuttlebussar och linjetrafik för att säkerställa att alla deltagare och supportrar kommer fram i tid och på ett bekvämt sätt. Under resan kan ni utnyttja tiden för att stärka lagkänslan, diskutera taktik och öka motivationen inför kommande matcher och turneringar.

Högsta prioritet på säkerhet och kvalitet

Vi sätter säkerheten i främsta rummet och erbjuder miljövänliga bussar utrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna. Våra chaufförer är utbildade och erfarna för att garantera en trygg och säker resa för alla passagerare. Som officiell bussleverantör till flera idrottsföreningar och elitklubbar kan ni vara säkra på att vi kan leverera den kvalitet och service ni behöver för era resor.

Vi står för transporten så att ni kan fokusera på att skapa oförglömliga minnen.

Lång erfarenhet av skoltransporter

Vi har en gedigen erfarenhet av att erbjuda skoltransporter och har hjälpt skolor i många år med olika typer av resor och aktiviteter. Oavsett om det handlar om dagliga skollinjer, spännande utflykter, inspirerande studiebesök eller minnesvärda klassresor, kan ni lita på oss för att leverera pålitliga och säkra transporttjänster.

Säkerhet och komfort i fokus

Våra bussar är utrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna och vår personal är välutbildad för att garantera en trygg och bekväm resa för alla elever och studenter. Vi förstår att resor utanför klassrummet kan vara både roliga och lärorika, och vårt mål är att hjälpa skolor att skapa minnesvärda upplevelser för sina elever i alla åldrar.

Individuella lösningar för varje skolresor

Oavsett om det handlar om en kortare skolutflykt eller en längre klassresa, kan ni lita på vår erfarenhet och professionalism. Vi arbetar nära er för att förstå era behov och önskemål och skapa en skräddarsydd transportlösning som passar era specifika krav. Ni kan vara trygga i vetskapen om att ni får en pålitlig och smidig resa med oss.

Ellénius Buss – er partner i resor

Sammanfattningsvis är Ellénius Buss er pålitliga partner för både idrottsföreningar och skolor när det kommer till transporttjänster. Vi erbjuder förmånliga avtal, skräddarsydda lösningar och en hög standard av säkerhet och service. Kontakta oss idag för att diskutera era specifika behov och låt oss hjälpa er att skapa fantastiska resor och upplevelser för er förening eller skola.

Fördelaktiga avtal

Vi erbjuder fördelaktiga föreningsavtal för resor och är officiell bussleverantör till flertalet föreningar och elitklubbar.

Behjälpliga vid event

Vid större turneringar och evenemang är vi behjälpliga med incoming, shuttlebussar, linjetrafik m.m.

Säkerhet i fokus

Våra bussar är utrustade med de senaste säkerhetsfunktionerna och alla våra chaufförer är rutinerade och utbildade.

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Ellénius Buss är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på +46 (0)8 591 421 21 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Ska ni ut och resa?
Boka Ellénius Buss

Genom personligt engagemang, flexibilitet och kunskap erbjuder vi busstransporter helt anpassade efter era önskemål.