Grupper och företag

Högkvalitativa bussresor för grupper och företag

Vi på Ellénius Buss är specialiserade på att erbjuda bekväma och problemfria bussresor för grupper och företag. Oavsett om ni planerar en företagsresa, en teambuilding-aktivitet eller en konferensresa kan ni lita på oss för att leverera en högkvalitativ upplevelse från start till slut.

Effektivisera konferensen. Låt den starta redan under resan dit.

Moderna faciliteter för optimal komfort

Våra bussar är utrustade med moderna faciliteter för att säkerställa er komfort under resan. Ni kan njuta av en avkopplande atmosfär ombord och dra nytta av vår WiFi-uppkoppling för att hålla er uppkopplade och produktiva under hela resan. Vi sätter också stor vikt vid att vara miljövänliga och våra bussar är utformade för att minimera sin påverkan på miljön.

Flexibilitet och professionalism för alla resor

Oavsett om ni reser med en liten eller stor grupp kan vi tillgodose era behov. Vår flexibla kapacitet gör det möjligt för oss att rymma grupper av olika storlekar. Våra erfarna och professionella chaufförer ser till att ni får en smidig och säker resa, och vår dörr-till-dörr service gör att ni kan fokusera på ert ärende utan att behöva oroa er för transportdetaljer.

Komplett service från planering till genomförande

För att underlätta er resa erbjuder vi även logistik- och planeringstjänster. Vårt dedikerade team kan hjälpa er att skräddarsy er resa och ta hand om alla praktiska arrangemang. Vi kan till exempel assistera med att boka boende, arrangera aktiviteter eller tillhandahålla rutter och tidtabeller för er resa. På så sätt kan ni fokusera på det ni ska göra under resan och låta oss ta hand om de administrativa och logistiska detaljerna.

Möjligheter för teambuilding ombord

För att ytterligare stärka samhörigheten inom er grupp kan ni anordna egna quiz eller tävlingar under resan. Detta kan vara ett utmärkt sätt att främja teambuilding och interaktion mellan deltagarna. Om ni har en längre resa kan ni även dra nytta av möjligheten att använda bussen för transporter på plats under hela vistelsen.

Varför välja oss?

Sammanfattningsvis kan ni lita på att Ellénius Buss levererar bekväma och smidiga resor för grupper och företag. Vi är dedikerade att erbjuda er en högkvalitativ upplevelse, oavsett om ni behöver hjälp med transport, logistik eller planering. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och låt oss vara er pålitliga partner för era kommande gruppresor eller företagsevenemang.

WiFi ombord

Alla våra bussar är utrustade med WiFi och eluttag så att ni kan hålla er uppkopplade under hela resan.

Ha kul på vägen

Bussresan är det perfekta tillfället för att komma närmare varandra. Anordna egna quiz eller tävlingar på resan.

Punktlighet i fokus

Vi värdesätter våra kunders tid och ser till att avgångar och ankomster sker enligt planering så att allt flyter smidigt.

Vi gör resan till en del av upplevelsen

Många av våra kunder är researrangörer, eventbyråer och PR-byråer som vill leverera en unik upplevelse till sina kunder. De väljer oss som samarbetspartner för att de vet att vi är lika engagerade i ett lyckat event som de är.

Ellénius Buss är det stora familjeföretaget. Stora nog att hantera alla typer av beställningar och små nog att erbjuda personlig service och ett gediget engagemang till alla våra kunder. Att boka en transport med oss är enkelt, snabbt och prisvärt.

Vi har arbetat med företag, organisationer och föreningar sedan starten 1981, och vi vet vad som är viktigt. Säkra och miljövänliga bussar med hög komfort och rutinerade chaufförer som brinner för service.

Välutbildade chaufförer

Våra välutbildade chaufförer ger er alltid ett professionellt bemötande. Deras personliga engagemang, erfarenhet och kunskap utgör grunden för en helt friktionsfri resa.

Många av de grupper vi transporterar har behov som går utöver att bara ta sig från a till b. Dagligen hjälper vi till med saker som catering, branding, guidning och andra viktiga delar ni behöver för att leverera ett lyckat arrangemang.

Ring oss på +46 (0)8 591 421 21 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Ska ni ut och resa?
Boka Ellénius Buss

Genom personligt engagemang, flexibilitet och kunskap erbjuder vi busstransporter helt anpassade efter era önskemål.